26 april 2015

Dagbok PRAO v.17

Nu har jag varit på Vero Moda i en vecka med Moa. Det har varit en rolig vecka och våran handledare och de andra som jobbade där har varit väldigt snälla och trevliga mot oss.

Vi började varje dag med att dammsuga och ibland skura butiken. Eftersom de fick nya varor varje dag så hade vi mycket att göra. Vi fick packa upp, larma och sen hänga upp kläderna på galgar eller vika in de på lagret. Vi fick se var soprummet låg så att vi kunde gå dit själva och slänga sopor och kartonger när vi tyckte det behövdes.

I onsdags fick vi riva ner några träpinnar på väggen ovanför kassan och gå och slänga de för de skulle måla om på den väggen. I torsdags packade vi upp några varor på lagret som var inplastade och så vek vi kläderna i fina högar så att det inte skulle se så rörigt ut.

Vi fick prova att byta kläder på skyltdockor och larma av kläder. Våran handledare var borta nästan hela veckan, annars hade hon kanske lärt oss ungefär hur kassan fungerar så det var lite synd.


När vi inte hade något speciellt att göra så gick vi runt i butiken och fixade till galgarna så att de hängde snyggt, vek kläder som låg i oordning och hängde kläderna i storleksordning. Ibland frågade kunder om hjälp så det var kul att kunna hjälpa till.

Våran handledare gav oss 20% på allt hela veckan och i fredags när vi slutade så fick vi varsin tröja gratis.


Det har varit två roliga och lärorika veckor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar